Karar Verme Süreci ve Düşülen Tuzaklar Eğitimi Tamamlandı!

"2024 Yılı Hizmet İçi Eğitim Takvimi"ne istinaden, eğitim talebinde bulunan idari personelimize yönelik olarak "Karar Verme Süreci ve Düşülen Tuzaklar Eğitimi" düzenlendi. Eğitim, 29 Mayıs 2024 tarihinde, saat 12:30'da, Enstitüler Binası Konferans Salonu'nda gerçekleşti.

Eğitim programında Üniversitemiz Atatürk Eğitim Fakültesi, Eğitim Bilimleri Bölümü Öğretim Üyesi Sayın Doç. Dr. Ali ÖZDEMİR sunum gerçekleştirdi. Karar verme sürecinin aşamaları ve karar vermede kullanılan yöntemlerinden bahseden hocamız, bu süreçte karşılaşılan tuzaklara, karar verme sürecini olumsuz etkileyen ve yanlış kararlar alınmasına neden olan faktörlere dikkat çekti. Uygulamalı örneklerle birlikte interaktif bir eğitim gerçekleştiren Sayın ÖZDEMİR, eğitim programının sonunda personelimizden gelen soruları yanıtladı.

Yaklaşık iki saat süren Karar Verme Süreci ve Düşülen Tuzaklar Eğitimi personelimizin yoğun ilgisi ile tamamlandı.