Şehir Üniversitesi'ndeki İdari Personel Artık Marmara’lı

Köklü geçmişe sahip ve Türkiye'nin önde gelen yükseköğretim kurumlarından biri olan Üniversitemizin, 4 Mart 2021 tarihli ve 31413 sayı Resmi Gazetede yayımlanan 3585 ve 3586 sayılı Cumhurbaşkanı Kararları gereğince İstanbul Şehir Üniversitesi'ndeki idari personeli bünyesine alması hasebiyle 25.08.2021 tarihinde İbrahim Üzümcü Konferans Salonunda tören düzenlendi.

Açılış konuşmasını Üniversitemiz Genel Sekreteri Dr. Murat Arısal’ın yaptığı törende büyük ve köklü bir ailenin mensubu olacakları, özlük haklarının kaybolmaması için titizlikçe çalışıldığı vurgulandı.

Üniversitemizin yeni Rektörü Prof. Dr. Mustafa Kurt ise görevlerine yeni başlayacak 4/B'li sözleşmeli ve sürekli işçi kadrosundaki personele hitaben, "İlk görev günümde sizlerle burada toplanmaktan dolayı çok mutluluk duyuyorum. Sizinle böyle güzel bir olayın başlangıcında olmak beni çok mutlu etti. İnşallah hem sizler, hem de üniversitemiz adına hayırlara vesile olacak bir adımdır." şeklinde konuştu.