İstanbul Şehir Üniversitesi Personeline ‘Hoş Geldiniz’ Ziyareti

Faaliyet izni kaldırılan İstanbul Şehir Üniversitesi idari kadrosunun Marmara Üniversitesi’ne aktarılmasıyla beraber, yeni başlayan idari personelimize ilk ziyaret Genel Sekreterimiz Sayın Dr. Murat Arısal ve Genel Sekreter Yardımcımız Fatma Şengül tarafından gerçekleştirildi.

Daire Başkanımız Av. Tuba BİTEN başta olmak üzere başkanlığımızda görev yapan şube müdürleri ile 9 Eylül 2021 tarihinde bir araya gelen Sayın Dr. Arısal, “Sizleri aramızda görmekten çok mutluyuz.” diyerek yeni gelen personelimize iyi temennilerde bulundu.

Başkanlığımızın; dijitalleşme, iç kontrol ve hizmet içi eğitim faaliyetlerinin Üniversitemiz beşeri sermayesine yüksek katkısının öneminin vurgulandığı toplantıda Marmara Üniversitesi kadrosunun yeni gelen idari personelimizle daha da güçleneceğinin altını çizen Dr. Arısal, “Sizlerle birlikte daha da güçlendik. Marmara Üniversitesi’ni çok iyi yerlere hep beraber taşıyacağız.” şeklinde konuştu.  Sürdürülebilirlik hedeflerimize giden yolda dijital dönüşüm ve insan faktörünün önemini gözeterek yapacağımız çalışmalar devam edecektir.