UZEM Üzerinden Uzaktan Eğitimler

Üniversite Özelinde Protokol ve Davranış Kuralları Eğitimi

Üniversitemiz Personel Daire Başkanlığı Hizmet İçi Eğitim Koordinatörlüğü, pandemi döneminde idari personele uzaktan eğitim vermeye devam ediyor.

21 Eylül 2020 tarihinde UZEM üzerinden açılan ‘Üniversite Özelinde Protokol ve Davranış Kuralları Eğitimi’ 9 Ekim 2020 tarihine kadar izlenebildi.

Üniversitemiz Adalet Meslek Yüksekokulu Öğretim Üyesi Öğr. Gör. Dr. Sibel Bayyiğit tarafından verilen eğitimde, idari personelin protokol kuralları hakkında bilgilendirilmesi hedeflendi.

Yeni Yönetmeliği Göre Resmi Yazışma Kuralları Eğitimi

Kamu kurum ve kuruluşları arasında gerçekleşen yazışma kuralları Cumhurbaşkanlığı yönetmeliğine göre yeniden düzenlendi.

Cumhurbaşkanlığı resmi yazışma yönetmeliğindeki değişiklikleri açıklamak için 24 bölümden oluşan eğitim videoları hazırladı. Hazırlanan bu eğitim videoları Hizmet İçi Eğitim Koordinatörlüğü tarafından kurgulanarak birleştirildi ve personelimizin faydalanması için hizmetine sunuldu.

Güvenli Yaşam Kuralları Eğitimi

İnsan yaşamı gereği bazı risklerle karşı karşıyadır. Güvenli yaşam konusuna dikkatinizi çekmek ve güvenli yaşam bilincini kazanmanıza yardımcı olabilmek amacıyla Üniversitemiz Personel Daire Başkanlığı Hizmet İçi Eğitim Koordinatörlüğü tarafından ‘Güvenli Yaşam Kuralları Eğitimi’ videosu hazırlanarak idari personelimizin hizmetine sunuldu.

Bu videoda, afetlerin yaşamımızı nasıl etkilediğini, etkileyebileceğini ve afetlerden korunma yolları için ipuçları verildi.