Üniversitemiz Sürekli İşçi Alımı Mülakatları Tamamlandı!

Üniversitemiz birimlerinde istihdam edilmek üzere; 657 sayılı Kanunun 4/D maddesi, 4857 sayılı İş Kanunu ve Kamu Kurum ve Kuruluşlarına İşçi Alınmasında Uygulanacak Usul ve Esaslar Hakkında Yönetmelik hükümleri kapsamında İŞKUR üzerinden alınacak olan Sürekli İşçi Temizlik Personeli ve Güvenlik Personeli pozisyonlarına atama yapılabilmesi adına 24.05.2022 tarihinde sözlü sınav gerçekleştirilmiştir. 93 güvenlik personeli, 84 temizlik personeli olmak üzere toplam 177 adayın katıldığı mülakat sonucunda asıl listede yer alan adayların evrak alım işlemleri devam etmektedir. Göreve yeni başlayacak olan personelimize yönelik düzenlenmesi planlanan oryantasyon programı ile ilgili bilahare bilgi verilecektir.