Üniversitemiz Personelinin Yeni Doğan Bebekleri için Fidan Dikilmesi Merasimi

Üniversitemiz önümüzdeki günlerde taşınmaya başlayacağı Recep Tayyip Erdoğan Külliyesi’nde pandemi sırasında dünyaya gelen çocuklar için anlamlı bir etkinliğe imza atttı.

Etkinliğe Marmara Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Erol Özvar, Genel Sekreteri Dr. Murat Arısal, Genel Sekreter Yardımcısı Fatma Şengül, Daire başkanlarımız Av. Tuba Biten ve Dr. Öğr. Üyesi Uğur SERENCAM başta olmak üzere üniversite yönetiminin yanı sıra Fakültelerin dekanları, çalışanlar ve yeni doğan bebeği olan aileler de katıldı.

Üniversitemiz personelinin yeni doğan bebekleri için adlarına dikilecek fidan ile büyümesi ve topraklarımızın yeşile bürünmesine destek olma amacıyla Başkanlığımızca "Fidanım ile birlikte büyüyorum." projesi kapsamında oluşturulan fidanlıklara çocukların isimlerinin olduğu plaketler yerleştirildi. Rektör Prof. Dr. Erol Özvar törene katılan çocuklarla birlikte dikilen fidanları suladı.

Özvar “Bu acı dönemde hayatımıza katılan evlatlarımıza merhaba demek ve onların fidanlarını dikmek güzel. Her yeni doğan bebek bizim ve ülkemizin umududur. İnşaatı sürmekte olan ve taşınmalarımızın önümüzdeki ay başlayacağı Külliyemizi yemyeşil yapmak için çalışıyoruz. Evlatlarımız ve fidanlarımız birlikte büyüyüp vatanımıza faydalı olacaklar. “ diye konuştu.

1.png (5.50 MB)

2.png (5.51 MB)