"Türkiye Satranç Öğreniyor" projesi kapsamında “Marmara Satranç Öğreniyor”

Türkiye Satranç Federasyonu ile gerekli görüşmelerde bulunan Marmara Üniversitesi Personel Daire Başkanlığı Hizmet İçi Eğitim Koordinatörlüğü bir ilke daha imza attı. "Türkiye Satranç Öğreniyor" projesi kapsamında Türkiye geneli ile yapılan eğitimlere ek olarak Zoom programı üzerinden online olarak Üniversitemiz bünyesinde bulunan personele özel olan sanal sınıfta eğitim gerçekleştirildi.

Doç. Dr. Reşat Sadık'ın öncülüğünde 5 - 13 Haziran tarihleri arasında personelimizin yoğun ilgisiyle başlayan derslerde, Satrancı Tanıyalım, Özel Durumlar, Şah ve Mat, Basit Matlar,  Açılışlar,  Oyun Sonu,  Satrançta Beraberlikler gibi konularda eğitimler verilmiştir. Memnuniyet ve ilgi ile takip edildiği gözlemlenen başlangıç derslerinin sonunda satranç sporunda kendini geliştirmeye devam etmek isteyen personelimiz ise 19 – 27 Haziran tarihleri arasında düzenlenen projenin 2. adımı, orta seviye satranç derslerine de vizeli sporcu lisansı çıkararak Türkiye Geneli ile birlikte katılım göstermiştir.

1.png (809 KB)

2.png (300 KB)