Şehir Üniversitesi’nden Gelen Personellerimize Yönelik Oryantasyon Programı Düzenlendi.

Üniversitemizin, garantörlük ve hukuki sorumluluğunun bir gereği olarak, İstanbul Şehir Üniversitesi'ndeki idari personeli bünyesine almasıyla görevine yeni başlayacak olan 4/B Sözleşmeli ve Sürekli İşçi kadrosundaki personellere yönelik Hizmet içi Eğitim Koordinatörlüğü tarafından “Oryantasyon Eğitimi” düzenlenmiştir. Eğitim programında Üniversitemiz Genel Sekreteri Dr. Murat Arısal, Genel Sekreter Yardımcısı Fatma Şengül, Daire başkanımız Av. Tuba Biten başta olmak üzere Şehir Üniversitesinden aramıza yeni katılan personellerimiz yer almıştır.  İki ayrı grup halinde düzenlenen programın ilki 27 Ağustos 2021 tarihinde sürekli işçi kadrosundaki personellerimize, ikincisi ise 8 Eylül 2021 tarihinde 4/B Sözleşmeli Personellerimize yönelik verilmiştir.

Açılış konuşmasını yapan Üniversitemiz Genel Sekreteri Sayın Dr. Murat ARISAL konuşmasında kişilerin kendini geliştirmesi ve kendine yeni bir şeyler katmasının kişi ve kurum açısından önemine dikkat çekti.

Üniversitemiz Göztepe Yerleşkesi Dr. İbrahim Üzümcü Binası Konferans Salonunda gerçekleşen programda Öğr. Gör. Dr. Sibel BAYYİĞİT “Üniversitemizin Tanıtılması”, “Akademik ve İdari Yapılanma”, “Kurum Kültürü ve Aidiyeti”, “İletişim ve Hitap”, “Tabi Olunan Kanunlar” ve “Hak ve Sorumluluklar” konularını içeren sunumunu gerçekleştirmiştir. İlerleyen zamanlarda Hizmet İçi Eğitimler aracılığıyla daha detaylı eğitimler verileceği vurgulanarak program sona ermiştir.

20210908_154339.jpg (3.06 MB)