Online Psikoloji Eğitimi

Marmara Üniversitesi Hizmet İçi Eğitim Yönergesine istinaden hazırlanan 2021 Yılı Eğitim Takvimi kapsamında idari personelimize verilmesi gereken bazı Hizmet İçi Eğitim Programlarının pandemi sürecinde uzaktan eğitim şeklinde ifa edilmesi planlanmaktadır.

Bu kapsamda Hizmet  İçi Eğitim koordinatörlüğü tarafından düzenlenen "Travmatik Olayların Birey, Aile ve Çocuk Üzerine Etkileri" konulu online eğitim tamamlandı. Üniversitemiz psikologlarından Uzm. Klinik Psk. Gülnihal ÖCAL tarafından verilen eğitime ilgi yoğundu.

İnteraktif şekilde devam eden eğitim, bir buçuk saat sürdü. Soru-cevap şeklinde ilerleyen eğitimin sonunda personel, eğitimi çok yararlı bulduklarını ve devamının gelmesi gerektiğini belirttiler.

Travma_Egitimi_AFIS.jpg (250 KB)