Koronavirüs Salgını ile Kaybettiğimiz Personelimizi Anma Merasimi

Üniversitemiz önümüzdeki günlerde taşınmaya başlayacağı Recep Tayyip Erdoğan Külliyesi’nde pandemide kaybettiği çalışanlar adına anlamlı bir etkinliğe imza atttı.

Etkinliğe Marmara Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Erol Özvar, Genel Sekreteri Dr. Murat Arısal, Genel Sekreter Yardımcısı Fatma Şengül, Daire başkanlarımız Av. Tuba Biten ile Yapı İşleri ve Teknik Daire Başkanı Dr. Öğr. Üyesi Uğur SERENCAM başta olmak üzere üniversite yönetiminin yanı sıra Fakültelerin dekanları, çalışanlar ve pandemide hayatını kaybedenlerin aileleri de katıldı.

Programda Koronavirüs salgını sebebiyle kaybettiğimiz personelimizin anılarını yaşatmak adına yapılan kaidelerin başında anma töreni yapıldı.  Vefat eden çalışanlarımızın aileleri ve mesai arkadaşları kaybettikleri arkadaşlarını anlatırken duygusal anlar yaşandı.

Rektör Prof. Dr. Erol Özvar yaptığı konuşmada “Değerli çalışma arkadaşlarımızı pandemi sırasında kaybettik. İnsan vefalı olmalıdır. Kaybettiğimiz çalışma arkadaşlarımızın hatıralarını ve adlarını Külliyemizde yaşatmak istedik. Onları rahmetle ve vefa ile anıyoruz. Hizmetleri için müteşekkiriz.’” dedi.

2.png (4.34 MB)

1.png (4.09 MB)