Konuşma ve Ses Eğitimi

“2022 Yılı Hizmet İçi Eğitim Takvimi’ne” istinaden düzenlenen “Diksiyon ve Ses Eğitimi” kapsamında 17-18 Kasım 2022 tarihlerinde, Atatürk Eğitim Fakültesi, Atatürk Sanat Merkezi'nde “Konuşma ve Ses Eğitimi” gerçekleştirildi.

Üniversitemiz Atatürk Eğitim Fakültesi, Güzel Sanatlar Eğitimi Bölümü, Müzik Eğitimi Anabilim Dalı öğretim üyesi Sn. Doç. Dr. Tülün MALKOÇ’un gerçekleştirdiği eğitim toplam altı saat sürdü. Eğitim programının ilk bölümünde etkili konuşma becerileri üzerinde duruldu, konuşma ve nefes egzersizleri gerçekleştirildi. Eğitime katılan tüm personelimizin şiir okuyup, çeşitli konuşma pratikleri yaptığı bu bölüm interaktif olarak yoğun bir ilgi ile tamamlandı.

Programın ikinci günü piyano eşliğinde ses geliştirme pratikleri yapıldı. Şan teknikleri ile birlikte şarkılar söyleyen katılımcılarımız, sesin doğru yönetimi hakkında bilgilendirildi ve eğlenceli dakikalar yaşandı. Eğitim sonunda, eğitim planlama sorumlumuz Pınar SARIÇAM Üniversitemiz adına eğitmenimize teşekkür ederek çiçek takdiminde bulundu. Personelimizden gelen talepler doğrultusunda etkili  iletişim ve konuşma becerileri geliştirmeye yönelik eğitimlerimiz devam edecektir.