Karar Verme Süreci ve Düşülen Tuzaklar Eğitimi Gerçekleştirildi!

"2023 Yılı Hizmet İçi Eğitim Takvimi" kapsamında, dijital platform üzerinden eğitim talebinde bulunan idari personelimize yönelik "Karar Verme Süreci ve Düşülen Tuzaklar Eğitimi" gerçekleştirildi. 21 Mart 2023 tarihinde Fen-Edebiyat Fakültesi Konferans Salonu'nda gerçekleşen eğitim programında Üniversitemiz Atatürk Eğitim Fakültesi öğretim üyesi Sayın Doç. Dr. Ali ÖZDEMİR sunum gerçekleştirdi.

Eğitmenimiz sunumunda; insan davranışını yönlendiren algılar ve önyargıların neler olduğunu açıklarken, problem çözme ve karar verme konusunda düşülebilecek tuzaklardan bahsetti. Karar verme süreci ve adımları ile ilgili katılımcıların da dahil edildiği uygulamalı örnekler gerçekleştiren Sayın Özdemir; “Bireylerin düşünceleri davranışlarına yön verir, sonuçta ön yargılarımız ya da beklentilerimiz, sonucu etkiler.” dedi ve rasyonel düşünme süreçlerinde farkındalığın öneminin altını çizdi.

Yaklaşık bir saat süren eğitim programı personelimizin katılımı ile interaktif bir şekilde tamamlandı. Personelimizden gelen talepler doğrultusunda farkındalık arttırmaya yönelik eğitimlerimiz devam edecektir.