Diksiyon Eğitimi Tamamlandı!

“2022 Yılı Hizmet İçi Eğitim Takvimi” kapsamında, yıl sonunda web sitemiz üzerinden alınan talepler doğrultusunda, 4, 7 ve 14 Ekim tarihlerinde Fen-Edebiyat Fakültesi Konferans Salonu’nda düzenlenen “Diksiyon Eğitimi” personelimizin yoğun ilgisi ile tamamlandı. Uzman Sayın Arzu TAŞOLUK’un sunumu ile başlayan eğitim üç gün boyunca interaktif olarak devam etti.

Eğitmenimiz personelimizin konuşma becerilerini arttırmak maksadı ile diksiyon tekerlemeleri, nefes egzersizleri, çene, dil ve dudak pratikleri yaptırdı. Sayın Taşoluk, doğru ve etkili konuşma için sesli metin okumaları ve diksiyon kalemi çalışmasının önemini de vurguladı.

Eğitim sonunda daire başkanımız Sayın Av. Tuba BİTEN Üniversitemiz adına eğitmenimize teşekkür ederek çiçek takdiminde bulundu. İş yaşamımızda ve özel hayatımızda kendimizi doğru ve kaliteli ifade edebilmenin en önemli aracı olan konuşma ve iletişim becerilerini geliştirmeye yönelik eğitimlerimiz devam edecektir.