657 Sayılı Devlet Memurları Kanunu Eğitim Programı

"2022 Yılı Hizmet İçi Eğitim Takvimi" kapsamında, yıl sonunda web sayfamız aracılığıyla dijital platform üzerinden eğitim talebinde bulunan idari personelimize yönelik, 27 Nisan 2022 tarihinde Üniversitemiz Göztepe Kampüsü'nde yer alan Fen-Edebiyat Fakültesi Konferans Salonu'nda "657 Sayılı Devlet Memurları Kanunu" eğitim programı düzenlendi.

İdari personelimizin yoğun ilgi gösterdiği eğitim programı, Üniversitemiz Hukuk Fakültesi Dr. Öğretim Üyesi Sayın Ebru Zeybek Cebeci’nin  "657 Sayılı Devlet Memurları Kanunu” konulu sunumu ile başladı. Sayın Cebeci ilgili kanuna tabi personelimize yönelik genel haklar, görev ve sorumluluklar, yasaklar, görevde yükselme gibi merak edilen hususlar hakkında detaylı bilgilendirmeler sağladı.

Hocamızın sunumunun ardından eğitim, personelimizin soruları ile interaktif şekilde devam etti.