Yeni Döneme “SES EĞİTİMİ” ile başladık!

"2023 Yılı Hizmet İçi Eğitim Takvimi" kapsamında, 6 Ekim 2023 Cuma günü, eğitim talebinde bulunan personelimize yönelik "Ses Eğitimi" gerçekleştirildi. Atatürk Sanat Merkezi’nde gerçekleştirilen eğitim programında Üniversitemiz Güzel Sanatlar Eğitimi Bölümü Müzik Eğitimi Anabilim Dalı eğitmenlerinden Sayın Öğr. Gör. Fatma Efsane Çolpan METİN yer aldı.

Eğitmenimiz Sayın Öğr. Gör. Fatma Efsane Çolpan METİN doğru nefes alma teknikleri, diyafram geliştirme, tonlama gibi konularda bilgilendirme yaparak eğitim programını başlattı. Akademik ve idari kadrodan katılan personelimizin yanı sıra müzik bölümü öğrencilerimizin de katıldığı eğitim programında çeşitli ses ve tonlama tekniklerinin uygulandığı pratikler gerçekleştirildi. Öğrencilerimizin piyano eşliğinde şarkı söylediği, personelimizin de eğitmenimizin paylaştığı teknikleri uyguladığı program; şiir okuma, diyafram egzersizi gerçekleştirme gibi aktivitelerle interaktif olarak devam etti.

Müzik bölüm başkanı Sayın Prof. Dr. Mustafa USLU’nun da katıldığı eğitim programı yaklaşık iki saat sürdü ve personelimizin yoğun ilgisi ile tamamlandı.

kartt.jpg (766 KB)