Uygulamalı Excel Eğitimi Gerçekleştirildi!

"2023 Yılı Hizmet İçi Eğitim Takvimi'ne" istinaden, eğitim talebinde bulunan idari personelimize yönelik Bilgi ve Belge Yönetimi Bölümü iş birliğiyle "Uygulamalı Excel Eğitimi" düzenlendi. Eğitim 06 Aralık 2023 tarihinde, İnsan ve Toplum Bilimleri Fakültesi'nde yer alan, Bilgi ve Belge Yönetimi Bölümü Bilgisayar Laboratuvarında, Üniversitemiz Öğretim Üyesi Sayın Arş.Gör. Muhammet Emin GEDİKLİ’nin sunumu ile gerçekleştirildi.

Sabah ve öğleden sonra olmak üzere iki farklı katılımcı grubuna yönelik, iki oturum olarak gerçekleşen eğitim programında hocamız temel excel uygulamaları ile ilgili paylaşımlarda bulundu. Sayın GEDİKLİ, excel üzerinde tablo yapma, filtreleme, formül yazma gibi personelimizin günlük iş akışında yoğunlukla kullandığı işlemleri uygulamalı olarak gösterdi. Tüm katılımcılarımız eğitim süresince kendilerine tahsis edilen bilgisayarlarda hocamızın gösterdiği örnekler üzerinden çalışmalar yaptı.

Yaklaşık iki saat süren eğitim programı personelimizin yoğun ilgisi ile interaktif olarak tamamlandı ve Üniversitemiz Öğretim Üyesi Arş.Gör. Muhammet Emin GEDİKLİ rehberliğinde personelimiz, excel becerilerini güçlendirerek iş süreçlerini daha etkili yönetme pratiği kazandı.