Kamu Personeli Özelinde İletişim ve Diyalog Eğitimi

sanat_kulübü.jpg (233 KB)

Marmara Üniversitesi Personel Daire Başkanlığı Hizmet İçi Eğitim Koordinatörlüğü tarafından, Hizmet İçi Eğitim Yönergesi kapsamında 2019-2020 Yılı Eğitim Takvimine uygun olarak hazırlanan ve 7 gruptan oluşan “Kamu Personeli Özelinde İletişim ve Diyalog” konulu eğitim programının ilk grup eğitimi 19 Kasım 2019 tarihinde Dr. İbrahim Üzümcü konferans salonunda gerçekleştirildi.

Programa Marmara Üniversitesi Genel Sekreteri Sayın Murat ARISAL bizzat katılarak üniversitemizin değerli mensuplarına hitaben Hizmet İçi Eğitimlerin önemi üzerine bir konuşma gerçekleştirdi. Konuşmalarında özellikle iletişimin yaşamımızdaki ehemmiyetine değindikten sonra kadim kültürümüzden örnekler vererek eğitime olan ilginin yüksek olması nedeniyle katılımcılara teşekkür etti.

Öğr. Gör. Dr. Sibel BAYYİĞİT tarafından sunulan Hizmet içi eğitim programında ilk defa canlandırma ve drama yöntemleri kullanılarak verimliliğin arttırılması amaçlandı.  Skeçler ve doğaçlama tiyatro gösterileri, Marmara Üniversitesi 9. Köy Sanat Kulübü öğrencileri tarafından sahnelendi. Tamamen gönüllülük esasına dayanan bir yaklaşımla icra edilen iletişim ve diyalog eğitimi, öğrencilerimizin aidiyet hissiyatına ve üniversite yönetimi ile öğrenci işbirliğine çok güzel bir örnek teşkil etti.

Genel Sekreterimiz Sayın Murat ARISAL daha sonra büyük bir performans sergileyen 9. Köy Sanat kulübü öğrencilerini makamında ağırlayarak teşekkür etti. “2019 Gönüllülük Yılı” münasebetiyle öğrencilerimizle birlikte gerçekleştirilen bu aktivitenin önemine değinen Sayın ARISAL, Personel Daire Başkanı Sayın Tuba BİTEN ile ekibine bu tip gönüllülük faaliyetlerine destek vermelerinden ötürü takdirlerini iletti.

Çok sıcak ve samimi bir havada geçen görüşmede öğrencilerimize hediyeler takdim edilerek daha sonraki eğitimler için işbirliği çerçevesinde daha interaktif ve yenilikçi adımları barındıran yeni programların gerçekleştirilmesinin gerekliliğine dikkat çekildi.