Yıl Sonu Etkinliği

Personel Daire Başkanlığının 2020 yılı faaliyetlerinin değerlendirildiği toplantıya pandemi sürecinin el verdiği ölçüde birim çalışanları katılım sağladı. Daire Başkanı Tuba BİTEN tarafından 2020 yılı çalışmaları ile 2021 hedeflerini odaklayan kısa bir konuşma gerçekleştirildi. Konuşmalarında bütün çalışma arkadaşlarının özverili gayretlerinin birimin başarısını müspet yönde etkilediğini ifade ettikten sonra 2021 yılında daha büyük başarıların kendilerini beklediğini ve bütün personeliyle gurur duyduğunu belirtti. Adalet Meslek Yüksekokulunda görev yapan Öğr. Gör. Dr. S. Sibel BAYYİĞİT’e  Hizmet içi eğitim çalışmalarına verdiği destek için Teşekkür Belgesi sunulduktan sonra Hizmet içi eğitimlerde başarılı olan çalışanlara Başarı Belgelerini, Birim içi özverili gayretleri ile göz dolduran personele ise Teşekkür Belgelerini takdim eden Daire Başkanı Tuba BİTEN, “Persis” İnsan Kaynakları Otomasyon Programını hazırlayan Süleyman Aral ARTUNER’e ve Hizmet İçi Eğitim Programlarında gösterdiği gayretlerinden ötürü Pınar SARIÇAM’a plaket takdim etti. Etkinlik sonunda bu tip toplantıların geleneksel hale gelmesi ve yıl sonu etkinliklerinin gelecekte daha başarılı yılların habercisi olması temennisiyle tamamlandı.

REVİZE-son_isimler.png (576 KB)