Online Hizmet İçi Eğitim

Marmara Üniversitesi Personel Daire Başkanlığı Hizmet İçi Eğitim Koordinatörlüğü tarafından, COVİD-19 süreci kapsamında isteğe bağlı Online Eğitim düzenlenmiştir. Uzman Klinik Psikolog Lida ÖZDENER tarafından 23 Mart 2021 Salı günü 20:00-21:00 saatleri arasında "COVİD-19  Salgınının Aile Psikolojisine Etkileri"  konulu eğitim;  Uzman Klinik Psikolog Elif YAZAR tarafından ise  30 Mart 2021 Salı günü  yine aynı saatler arasında "Pandemi ile Başa Çıkma ve Ruh Sağlığı" eğitimi gerçekleştirilmiştir.  Moderatör Pınar SARIÇAM’ın takdimi ile başlayan eğitimler değerli psikologlarımızın anlatımı ve üniversitemiz personelinin interaktif katılımıyla devam etmiştir.  Personelimizin memnuniyetinin gözlemlendiği eğitimlerin sonunda yapılan ankette %75’lik tercih oranı ile tekrar bu yönde online eğitim almak istedikleri tespit edilmiştir.